Startsiden Om oss Automasjon Luftbefuktning Luftavfukting Kontakt oss
 

Vibrasjonsprinsippet kan bli overført til bord og andre flater for å oppnå besparelse ved pakking. De fleste materialer reagerer på forsiktig valgt amplitudevibrering ved å gå tettere sammen slik at man kan få flere produkter i en eske. Mindre bokser kan brukes for et gitt volum, eller vektkapasisteten til en eske kan økes.


Riley SYNTRON® Elektromagnetiske vibrerende bord kombinerer høyhastighetesvibrering med forsiktig kontrollert lav amplitude som ikke overskrider 1.6 mm vertikal bevegelse. Dette får partiklene til å plassere seg slik at tomrom nesten er ikke eksisterende.  Foruten den utstrakte bruken for sorterings tromler og andre bokser, blir disse bordene brukt for å eliminere luftrom i støping.

Den minste og mest stillegående pakkeren er VP20 og den vanligste bruken er plassering og pakking av kaffe, pulver melk og medisiner i flasker, bokser eller små beholdere. Den større og kraftigere modellen VP15 – brukes for sement, kjemikalier og plast granulat i trommel og for pakking av stål/aluminium- nagler. Mens den kraftigste VP86 pakkeren brukes for å pakke og plassere tørre masser, kjemikalier og mat i tønner og esker.


For farmasøytisk og dental industrien har Riely Automasjon et spesielt utvalg av vibrerende bord.